hétfő, február 01, 2010

"Férfi" gondok :)



Az én édes kicsi babám úgy született, hogy teljesen rá volt nőve a makkjára a fitymája, épp csak egy gombostűfejnyi kis helyen jött le, hogy tudjon pisilni.
Régen az ilyen esetekben 1 éves kor előtt drasztikusan felrántották a  gyerekorvosok, sokszor csúnya hegeket és ezzel későbbi problémákat okozva a kisfiúknak.
Ma már ez nem , vagy egyre kevesebb helyen "divat".  Az az új szemlélet, hogy a fityma alatt termelődő smegma (váladék) ahogy egyre jobban felszaporodik, szépen, lassan leválasztja a fitymát a makkról.
Nálunk is ez történt. Amikor már teljesen feltelt, akkor érezhetően elkezdett mozogni a bőr, de felül körbe még rá volt tapadva, így amikor egyik délelőtt melegnek éreztem és nem akart pisilni, akkor bekukkantottam a gatyójába és látom ám, hogy majdnem 3-szorosára duzzadt. lobos, piros!!!! Reggel még semmi sem látszott.
Telefon a gyerekorvosunknak, majd irány a Heim Pál Kórház Sürgősségije.
Szegény férjem kimenekült, amikor meglátta, hogy mennyire sír szegény kicsi fiunk.
Szépen kitakarították neki, én itthon ugyanúgy minden este:    kamillával lemos, betadonos higított oldattal , fecskendővel körbe öblít.   3 nap után gyönyörűen lelohadt róla a gyulladás.
3 nappal ezelőtt pedig végre teljesen szépen lejött róla a fityma, ahogy kell.  De....

Van egy kis részleges fitymaszűkülete, amit valószínű, hogy operálni kell. Jövő héten visszavisszük a Heim Pál Kórházba. Ez egy ambuláns pici műtét, csak már előre sajnálom a kicsi drágámat!!!!!!
Viszont akkor valószínű, hogy bár édes kis bogaram alul-felül egyszerre szenved, de egyúttal megcsináltatom a nyelvét. Ugyanis a nyelvfékje le van nőve.  Az is egy pici kis csípés . De jajjjjjjjjjjjjjjjj annyira lel a hideg és borsódzik a bőröm, ha rágondolok!!!!!  Kicsi manóm....     de muszáj..... nem maradhat pösze, meg "jaccsolós" :)    ... na meg hogy fog csókolózni ugyebár, ha nagy lesz?? :D
Drukkoljatok minél fájdalommentesebb jövő hétért nekünk!

11 megjegyzés:

Bibécske írta...

Kis drága:( egyem meg:) nagyon ügyes kisfiú lesz és már másnap nem is fog rá emlékezni. Téged sokkal jobban meg fog viselni, mint ő ez azért megnyugtató szerintem, legalábbis az anyai szívnek:)
Sok sok puszi neki és a te lelkednek is:)
ölellek♥

Amelie írta...

Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben menjen, és hamar meggyógyuljon a kisfiad. :) Kitartást mindkettőtöknek! ^^
Puszi

hermi67 írta...

Jucikám,annyira örülök,hogy írtál:-).
Kicsi fütyi:-(. levimnek körül kellett metélni. Marcinak totál rendben volt-van. Peti: smegmás-de a bőr teljesen normális tágasságú-úgyhogy én is várom,hogy a smegma leválassza azt a kis letapadást. A doktor bácsink azt mondta,hogy márciusban vigyem vissza, megnézi neki.
Nagyon,nagyon,nagyon drukkolok Nektek. És csókollak,és a drága édes kisfiadat is-ott is:-)♥

GGabi írta...

Édes kicsi Palkóci:(
Nagyon drukkolunk nektek hogy ne legyen annyira szörnyű "élmény" neki!
puszillak titeket Jucim

brü írta...

jajj nagyon drukkolok Nektek, ügyesek lesztek, de téged biztosan jobban megvisel, mint Őt♥

mamarazzi írta...

Persze hogy minden oké lesz! Csóóók♥

Puccos írta...

Jucim majd beszélünk!!!Marcimnak is fel kellett vágni de most is kicsit le van tapadva.Csajaimnak is felvágták a nyelvüket!!!!:))))))

Szandra írta...

Kicsi drágaság♥ Márknak is pont ilyen gondja volt a kukival és így csinálták neki is meg. A nyelvféke is le volt nőve, azt 9hósan csinálták. 5perc sírás volt és el is felejtette:) Kitartás!

Szandra írta...

Melyik dokinál voltatok?

Age írta...

Mindez ő érte fog történni, és még hálás is lesz neked majd 1x.
Nem lesz semmi baj!

Reni írta...

A csókolózás fontos dolog! Nagyon gondos anyuka vagy,hogy már most gondolsz Palkóci jövőjére:))
Na jóóó a kuki is fontos lesz a jövőre nézve:))
Viccet félretéve...drukkolok,hogy rendben menjenek a dolgok!