szerda, szeptember 16, 2009

Palkóci és a bili esete

Kis Palkócim megtette élete első tudatos bilibe pisilését! Reggel, amint kinyitja a kis csipáját felül, rám mosolyog és odahajolva lenyom egy nyálas puszit. És persze az első rögtön ezután: "Kaka!" = kakaó :)  De most nem így történt. Lemászott az ágyról, odahozta a bilit és közölte: KAKA .   Na uccu neki levettem róla az éjszakai pelust, ami CSONT SZÁRAZ volt !!!! Majd ráült a bilire és pár másodperc múlva arcán angyali vadalmavigyorral belecsurgatott a bilibe !!! :) Azt a hihetetlen boldogságot és büszkeséget, ami a kis arcán volt... majd megzabáltam !! Aztán persze apával tapsoltunk, ujjongtunk, símogattuk, puszilgattuk és dícsértük, hogy milyen ügyes.
Természetesen kapva a lehetőségen nem adtam rá pelust. Naná, hogy azóta kétszer bepisilt, mer ha játszik, "nem ér rá" szólni, hogy kell. De sebaj, a reggeli esemény már nagy előrelépés. Nem fogom erőltetni, ha akar bilire ülni, szól. Nem vagyunk elkésve. Bár a lányaim már nagyon korán szobatiszták voltak. De a mi kis Palkócink az más.... ő "PALKÓCI", így nagybetűvel,már most látszik, hogy olyan egyéniség, mint apukája, lehetetlen irányítani, ráerőltetni dolgokat, majd a saját kis ütemében leszokik a pelusról.
Addig pedig kibírjuk a pelus költségeit, mert pár hónapja találtunk egy nagyon olcsó és jó minőségű pelust. 100db 3400 Ft. Hátul és oldalt gumírozott, jól illeszkedik, vékony,szárazon tartja a kis popót és jó pofa minták vannak rajta.

Ha valakit érdekel, elmondom hol lelhető fel ez a pelus. Nagyon ajánlom!

6 megjegyzés:

cseri Betti írta...

Szia!
engem érdekelne a pelus. Ha esetleg megmondanád a nevét, körül tudnék nézni utána én is.

mauzecski írta...

Szupi ügyes PALKÓCI :D
millió puszi :D

Vica írta...

Nagyon,ügyi a nagyfiúcska♥:)

Patri-cica írta...

Gratulálok!!!

Nagyon ügyes!!!

Puszi nektek!

brü írta...

hú de nagyon ügyes :)

Bibécske írta...

Nagyon ügyes, gratulálok neki:)